Wajah Gadis Pekat Loghat Kelantan Jadi Tumpuan, Tengah Interview Pasal Banjir

Walaupun tidak sama seperti tahun-tahun sebelum ini, tetapi beberapa kawasan di negeri Kelantan tetap jua dinaiki air banjir. Meskipun ramai yang sudah membuat persiapan lebih awal, namun jauh disudut hati tetap berharap agar pihak berwajib dapat menyelesaikan masalah tersebut.

Beberapa kawasan di Kelantan terpaksa lalui fenomena ‘banjir

termenung’

Dalam sebuah rakaman ‘Buletin TV3’ semalam, Kampung Tersang,

Rantau Panjang, Kelantan adalah salah satu lokasi yang menghadapi

fenomena Banjir termenung. Walaupun sudah 2 minggu, tetapi dapat

dilihat paras air masih lagi di tahap yang tinggi.

itsmenrlya_
Reply to @pokmudo0 nah 🤪

♬ original sound – Yayaa 🤍
Dekat 2 minggu doh gini, air dok degih-degih… 11 tahun dah duduk sini tak rajin naik

Read This

Wanita Ini Simpan Kisah Sebak, Didukung Pengantin Lelaki Waktu Berarak

Doktor Pesan Fikir Masa Depan Anak, Mahu Hamil Umur 40 Untuk

Dapatkan Baby Girl

Baru 3 tahun, kanak-kanak alami masalah kecacatan bibir dan lelangit

dah 5 kali dibedah… rupa-rupanya rawatan berlarutan sehingga 17 tahun!

Sebagai salah seorang penduduk di situ, Noralia Natasya berharap

agar Jabatan Pengairan dan Saliran Kelantan dapat melakukan

sesuatu untuk menyelesaikan perkara tersebut. Dengan

menggunakan loghat ‘Kelate’ yang cukup pekat, gadia itu sempat

mengadu bahawa selama ini kejadian banjir seperti itu tidak pernah

berlaku berhampiran kediamannya.

itsmenrlya_
#ad Mohon ambik tindakan lah 🥲tahun nie dah 3kali kampung kami banjir 😌 air xdegih2 nie 😆 #foryou #fypシ #buletintv3

♬ original sound – 𝑄𝑥𝑀♡︎
Perhati je waktu tengok berita malam tadi, tak berkelip mata… Sedap bercakap, orang pun cantik

Melihat keruangan komen, ramai netizen yang berasa terhibur dengan beberapa contoh ayat yang digunakan oleh Noralia. Dalam masa yang sama mereka juga turut memuji kecantikan wajahnya. Malah ramai yang sempat bergurau ingin berkenalan dengannya.

Sumber: Erin Sakura / info

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini