Orang Berebvt Ikan 0.10 Sen Seekor Di Kelantan, Net1zen Lvah Rasa Kecew4

Gara-gara promosi ikan mabong yang dijual pada harga 0.10 sen seekor, ramai warga Kelantan dilihat berebvt-rebvt.

Menerusi laman sosial Inst4gram, video yang menyaksikan sekumpulan penduduk berebvt-rebvt bagi mendapatkan ikan tersebut tvlar.

Bagi mendapatkan protein tersebut di cawangan Mydin Tunjung, Kota Bharu yang baru dibuka hari ini.

Melihat pada perkongsian berdurasi lima saat itu lagi, ramai lelaki dan wanita berpusu-pusu tanpa mengamalkan penj4rakan s0sial mengelilingi kaunter ikan terbabit yang sudah hampir habis.

Sementara itu di ruangan komen, ramai warg4maya melvahkan rasa terkejvt mereka setelah melihat ramai warga Kelantan berebutkan ikan tersebut.

Tidak kurang juga ada yang gelis4h melihatkan keadaan tersebut yang mungkin menjadi pencetvs bagi klvst3r baru di Kelantan.

“Makcik pakcik tak kisah dah bert3mpur asalkan dapat ikan 10 sen, ooo berat,” komen seorang warg4maya.

“Pasni keluar klvst3r 10 sen dari Myd1n,” ujar seorang warg4maya.

“Sabar makcik, penjar4kan out,” luah seorang warg4maya.

“Campur habis lelaki perempuan,” kata seorang warg4maya.

“S0P oii, mari p0lis nanti tu kena semua sek demo,” tulis seorang warg4maya.

“Kelantan takde k3s kot,” usik seorang warg4maya lagi.

Difahamkan pembukaan cawagan pasar raya ke-67 di Kelantan ini melibatkan keluasan hampir 1 juta persegi, sekali gus menjadi Mydin terbesar di Malaysia.

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Sumber: Gempak / padiaa