[VIDEO]8 Bulan Tak BaIik, Anak Buat ‘$uprise’ – Reaks1 lbu Dan Bapa Undng $eb4k Ramai.

Ker1nduan seorang ibu dan ayah akhlrnya teru.bat selepas anak lelaki mereka pvlang ke rumah dan membuat kej.utan. Rata-rata netizen yang melihat video tersebut a.kui sbak melihat reaks1 ‘berharga’ wrga emas ini.

Keju.tan untuk tokwan dan maktok

Menerusi video dikongsi seorang pengguna TlkTok, dikenali sebagai Ummi mema.parkan seorang pegawai poIis yang lengkap berpakaian un1form membuat keju.tan kepada kedua ibu bapanya.

Difahamkan, pegawai poIis ini sudah lapan bulan tldak berjumpa dengan ahli keluarganya yang lain berikutan menjalani Iatihan di Pvsat Iatihan PoIis (PULAP0L).

Sebenarnya tokwan dengan maktok tak tahu yang Pak Caq akan balik hari ini. Kami adik beradik rahs1akan. 8 bulan Pak Caq di Pvsat Iatihan PoIis Pulap0l. Alhamdulillah hari ni baIik dengan kejayaan.

Apa yang lebih merun.tun hati, apabila melihat ‘reaks1’ ibu bapanya yang mengaIirkan a1r mata sejurus melihat anak lelaki mereka pulang ke rumah.

Kami semua tahu yang tokwan dan maktok rlndu sangat dekat Pak Caq. Lihat reaksi tokwan masa ini, satu rumah jadi snyi sep1, alr mata kerinduan.

Menje.ngah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sbak melihat video tersebut dan turut meIuahkan rasa rlndu buat keluarga yang berada di kampung halaman.

Video:

Sumber: Ummi, ob / dbongkar

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini