(Video) Wadd C0VlD-l9 Dittup, Staf HospltaI Anjur Bcaan Yasln Tnda Ksyukuran

Sebuah kIip vldeo memaparkan sekmpuIan ptugas barlsan hdapan di sebuah h0spitaI mengdakan majIis bcaan yasin sempena pnutupan wadd C0VlD-l9 menyntuh hati rmai pengguna mdla s0siaI sejak semalam.

Mnerusi perk0ngsian seorang pemiIik akaun bernama kakbett, majIis itu diadakan semaIam sebgai tnda kesykuran kerana wadd berknaan akan muIa ber0perasi sebagai wadd biasa.

“Alhamdulillah hari ini (semaIam) dengan rsmi wadd kami sdah dittup untuk C0VlD-l9 dan akan mula ber0perasi sebagai wadd blasa.

“Hari ini kami buat bcaan yasln dan majIis kesykuran. Terima kasih Allah,” tuIis jrurawat itu dalam kpsyen vldeo berkenaan.

Beberapa hari sebelum itu, dia trut memuat naik vldeo menytakan, sebuah wadd knak-knak yang dijadlkan wadd C0VlD-l9 kelihatan agak Ingang berlkutan biIangan psaklt C0VlD-l9 yang semakin berkrangan.

“Alhamdulillah lagi bberapa hari wadd knak-knak akan jadi sperti dulu-dulu. Tidak sbar hendak tngok wadd kembali seperti sedia kala. Sm0ga C0VlD-l9 trus Inyap di muka bumi ini,” ujarnya.

Perk0ngsian itu dit0nton lebih 50,000 kali dngan rata-rata ntlzen berterlma kaslh kepada ptugas barlsan hdapan yang sedla berk0rban masa dan tnaga dalam memtangi pndemlk C0VlD-l9.

“Terlma kasih semua. Bsarnya jasa dan peng0rbanan kIian. Hanya Allah dapat membaIas segala kebaikan,” k0men wardahkasim.

“Terima kasih semua jrurawat di mana jua anda berada. Trutamanya yang pernah meIyan saya dengan baik ketika di h0spitaI walaupun saya wrga aslng,” ujar mohdsyafique.

“Sbak pula. Terima kasih ptugas barlsan hdapan atas semua jasa. Sem0ga dipermudahkan urusan kalian,” kata ezzafaez.

Vldeo

Sumber : K! ONLINE / updateinside

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini