Video: Tular meratapi pemergian Istri, slpas 4 hari Pak Nan pula dijemput iIahi.. Salam takziah buat sekeluarga

Kuala Terengganu : Baru baru ini viral seorang suami yang mer4tapi pemergian isteri tersayang akib4t CVlD19, dalam video tersebut beliau hampir pengsan dipapah ahli keluarga sebaik melihat jen4zah isteri didalam van jn4zah melalui kawasan rumah sebelum dikbumikan ditanah perkburan diuruskan oleh petugas pengkebumian jen4zah CVlD19.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Melalui perk0ngsian yang tuIar dilaman sosial sebelum ini kisah di Terengganu yang mana seorang suami ayah kepada 5 anak meratapi pemerg1an isteri tersayang akibat CVlD19 setelah 4 hari dirawat di H0spital.

Namun setelah 5 hari pemerg1an isteri tersayang suami pula menyusul selepas dikatakan reb4h dirumahnya, arwh Pok Nan sememangnya ada peny4kit jntung dan tiada kaitan dengan CVlD19.

Video: Tular meratapi pemergian Istri, slpas 4 hari Pak Nan pula dijemput iIahi.. Salam takziah buat sekeluarga

Jumaat lepas isteri Pok Nan men1nggal, hari ni dapat berita yang Pok Nan pula yang men1nggaL, Allahuu, 5 orang anak serta merta jadi yat1m piatu.

Arwh Pok Nan sangat aktif dalam Jpkk Tok Dir serta merupakan AJK Masjid Tok Dir ,Semoga R0hnya dicucuri Rahmat. Al-Fatihah – Tok Dir

Assalamualaikum wbt, Siapa yg masih ingat video viral seorang suami yg kehiIangan seorang isteri dan tidak dapat pegang jen4zahnya buat kali terakhir tu, baru dapat mesej dari anak sedara.

Video: Tular meratapi pemergian Istri, slpas 4 hari Pak Nan pula dijemput iIahi.. Salam takziah buat sekeluarga

Beliau yang mengkhabarkan bahawa abang yg baju merah (Pak Nan) dalam video tu (suami arwh) telah pun menghembuskan n4fas terakhir petang tadi 5hari selepas isteri beliau mengadap Ilahi dan meninggalkan 5 anak ada yang masih kecil.

Salam tkziah kepada keluarga arwh, Al fatihah kepada pasangan arwh ini.

𝑨𝒍 𝒇𝒂𝒕𝒊𝒉𝒂𝒉…
بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِِ ۞
اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِالرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ ۞
اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن.

S𝒆𝒎𝒐𝒈𝒂 𝒓𝒐𝒉 𝑨𝒓𝒘𝒉 𝒅𝒊𝒕𝒆𝒎𝒑𝒂𝒕𝒌𝒂𝒏 𝒅𝒊 𝒌𝒂𝒍𝒂𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒐𝒓𝒂𝒏𝒈² 𝒚𝒈 𝒃𝒆𝒓𝒊𝒎𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒓𝒂𝒎𝒂𝒍 𝒔𝒐𝒍𝒆𝒉. – Mekk Nieyy.

Video: Tular meratapi pemergian Istri, slpas 4 hari Pak Nan pula dijemput iIahi.. Salam takziah buat sekeluarga

Yang pasti Arwh Pok Nan terlalu kasihkan arwh isterinya mungkin dia terasa amat kehilangan isteri tersayang kini dia juga menyusul temani isteri disana.

Semoga anak anak tabah kehiIangan ibu sebelum ini dan ayahnya pula kini moga r0h kedua duanya tenang disana yang maha esa lebih sayangkan kedua keduanya. Al fatihah.

“Allahuakbar.. baru je semalam tengok videonya di tik tok sampai pengsan meratapi pemergian bidadari syurganya..Tak sangka.. brader ni pergi selang 4hari berikutnya..innalillahiwainnailaihirojiun..
Salam takziah buat seluruh ahli keluarganya” – Iman

“ayah saya juga meninggal dunia selepas 16 hari mak meninggal dunia…keduanya meninggal atas asbab covid…sakitnya kehilangan insan2 terpenting dan tersayang dlm hidup hanya Allah sahaja yg tau…apatah lg bile keduanya dijemput dalam masa yg singkat” – Yana

“Kami 4 beradik pn dh merasai semua ni pda 27/8 yg lalu..lebih sayu x dpat iring jenazah arwah mak sbb kami semua kena kuarantin..Allahu Akbar..Alhamdulillah..kami 4 beradik mmg negatif & abes kuarantin pda 4/9 yg lalu..” – Yuhanis

“Covid is real… Bila kedai2 makan dah start dine in, pelancongan dah start buka.. Ermm… Seram semua ada.. Yg pernah lalui, n rasai je tau rasa dia mcm mana… Jgn la suka sgt bila dah boleh jalan2 ye..” – Nor Eisya

sumber: belumbalik

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini