[VIDEO] Tular Mamat ‘Hitam Manis’, Cetus Fen0mena Di TikT0k Gara-Gara Ini…

TikTok sememangnya menjadi aplikasi kegemaran ramai pada masa ini

Pelbagai jenis video yang dapat kita lihat, antaranya tarian, lakonan, nyanyian, perkongsian tips berniaga dan macam-macam lagilah.

Namun, lain pula dengan sebuah video viral ini apabila gelagat seorang pemuda di traffic light menjadi tumpuan para wargamaya.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

Sempat menari bila dengar kereta sebelah pasang lagu kuat-kuat

Menerusi rakaman berdurasi 13 saat itu, kelihatan seorang pemuda yang memb0nceng kawannya itu sedang berhenti di traffic light.

Apa yang menarik perhatian ramai adalah apabila pemuda itu spontan menari dan mengg0yangkan kepalanya sebaik saja dia mendengar lagu yang dipasang oleh kereta sebelah mereka.

Aksinya itu dirakam oleh pemilik kereta tersebut dan telah berjaya meraih lebih empat juta tontonan di laman TikTok.

“Nampak tak dekat sini, yang gelap lagi menawan” – Warganet
Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih sebanyak 4.4M tontonan, 377.7K tanda suka serta 13K perkongsian di TikTok.

Tinjauan di ruangan komen pula mendapati rata-rata warganet turut terhibur dengan aksi spontan pemuda itu dan ramai yang cair melihat wajah hitam manisnya.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Image from @ayah_amin (TikTok)

Image via @ayah_amin (TikTok)

Image from @ayah_amin (TikTok)

Image via @ayah_amin (TikTok)

Image from @ayah_amin (TikTok)

Image via @ayah_amin (TikTok)

Image from @ayah_amin (TikTok)

Amboi, bukan main lagi korang ya. Pantang nampak yang ‘helok’ sikit

Sumber:says via @ayah_amin (TikTok) / newzpower

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini