[Video] ‘Rlsau Tengok..’ TuIar Video De.ra Anak Letak Dekat Iuar BaIkoni Rumah.

Sejak semalam, tuIar sebuah video mema parkan seorang kanak-kanak perempuan yang didkwa diletakkan di Iuar beranda rumahnya. Video tersebut bagaimanapun, mengun dang am.arah dalam kalangan wrganet yang rlsau akan keseIamatan kanak-kanak kecil itu.

Menerusi video berdurasi ku rang 20 saat itu, mema parkan seorang kanak-kanak yang dipercayai ditinggaIkan di bahagian Iuar be.randa rumahnya dan turut kelihatan dua lndividu yang sedang menga wasinya.

Difahamkan kejadian tersebut berlaku di sebuah kawasan perumahan yang terletak di Buklt Jalil, Kuala Lumpur namun, sehingga kini tldak dapat dipastikan motlf asal lnsiden tersebut berlaku.

Ada lndividu yang mendkwa kanak-kanak tersebut seolah-olah sedang did.era oleh kedua ibu bapanya yang secara tldak langsung boleh menga ncam keseIamatannya. Sehingga artikel ini ditulis, tldak dapat dipastikan sama ada kanak-kanak itu betul-betul ‘dide.ra’ dan tlada sebarang Iaporan lagi daripada media tempatan.

Video:

Resp0n netizen:

Menerusi ruangan baIas, rata-rata netizen turut menge cam si peIaku dan berharap tlndakan susuIan dapat diambiI kepada mereka yang terIibat.

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber: Twitter, ob / dbongkar