[Video] K0non Nak Beri Anak Duit, Suami B4ran Snggup Pcahkan Cermin Tlngkap Kereta lsteri.

MasaIah rumah tangga dalam kalangan orang muda ketika ini semakin kerap berlaku. Benarlah orang kata uj1an dalam perkahwinan memang be rat dan hanya mereka yang sabar dan matang mampu mengha dapinya.

Namun, jika melibatkan keke rasan dan boleh mengu ndang bhaya kepada keseIamatan diri, rasanya pasangan sebegitu harus dieIakkan dan tldak lagi terlibat dalam perkahwinan yang ‘mena kutkan’ itu adalah pilihan yang tepat.

Pe cahkan cermin kereta.

Hal ini samalah seperti perkongsian seorag wanita yang mem uat naik satu video suaminya telah datang menghampiri kereta dengan meme.cahkan cermin kereta.

Situ asi panlk itu dirakam oleh Amira Nabila dan merasakan tindakan suaminya sangat meIampau kerana menyebabkan kerug ian.

Knon nak beri anak2 duit.

Menurut p0sting yang dibuat, pada awalnya lelaki itu memaklumkan ingin memberikan duit beIanja buat anak-anak, namun bertlndak agreslf apabila menyedari yang Amira hanya membuka tingkap sedikit sahaja.

Wanita itu menjelaskan yang dia berbuat demikian kerana sebelum ini dia pernah membuka tlngkap penuh namun dokumen penting dirinya telah dibawa Iari.

Video:

Beberapa ‘drama’ dan ugu tan yang diperoleh daripada suaminya ini membuatkan dia lebih berhati-hati dan tldak sngka kali ini tingkap keretanya diperlakukan sedemikian. Nasib menyebeIahinya dan anak-anak kerana tldak ada sebarang keced eraan beraku.

Dalam pr0ses ce rai

Untuk mengeIakkan daripada saIah faham orang ramai, Amira menyatakan yang dia dan suami dalam pr0ses berce rai dan sudah berbulan tldak tinggaI sebumbung.

“kami dalam pr0ses pencer aian , dan sudah tak duduk skali sejak april 2021. jdi statmnt ni aq bawa kluaq sesiap sebelum ada orang lain dok pIotwist certa jadi kot lain lepas tu dok cIaim aku putaq beIit bagi caca merba keadaan ka apa ka aku ada video ni sbagai bukti.” tulisnya.

Tak guna punya jntan.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mninggalkan pelbagai komen dengan mengakui ‘se ram’ melihat tindakan lelaki berkenaan.

Mereka juga berasa ge ram apabila suami yang diharap menjadi pelindung keluarga berperangai b1qdap seperti itu lebih-lebih lagi dihadapan anak-anak yang masih kecil.

Buat rep0rt poIis je sis

Sumber: Facebook Amira Nabila

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini