[VIDEO] “Comel je Isteri uslk suami..” Majlis Sed4ng Berlangsung Heliza Semp4t Menguslk Janggut Suami Undang T4wa

Heliza seorang yang bersikap kelakar dan sangat mudah disenangi orang sempat lagi mengusik suaminya dengan membelai janggut telah menghiburkan hati peminat-peminatnya.

Terdahulu Mahadi pernah mengakui tergamam apabila mendapat berita Heliza menolak lamarannya. Diduga dengan berita lamaran ditolak cukup membuatkan usahawan Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman kcewa dan patah hati kerana hasrat memperisterikan Heliza Helmi mungkin tldak kesampaian.

Ujar Mahadi, 38, ketika pertemuannya dengan ibu bapa Heliza di sebuah restoran, dia dimaklumkan bahawa penyanyi dan aktivis kemanusiaan itu tldak bersetuju untuk berkahwin.

“Saya bukan nak main-mainkan dia, saya nak halalkan hubungan, jadi saya beranikan diri lamar dia. Apabila saya approach, dia tak bagi keputusan secara on the spot. Beberapa hari selepas itu ibu bapa dia datang jumpa. Mereka kata Heliza tak setuju.

Waktu tu saya macam… oh yer ke? Orang dah tak nak, takkan saya nak terhegeh-hegeh,” katanya. Bercerita lanjut tentang kisah lamaran ditolak berkenaan, Mahadi yang juga usahawan dalam bidang kewangan itu berkata dia tldak menyangka rupa-rupanya ia hanya ‘pr4nk’.

Rata-rata memuji perjalanan majlis berlandaskan syariat di mana para jemputan yang hadir menutup aurat dengan baik.

video

Malah Heliza dilihat tidak membawa bunga tangan sebaliknya membawa tasbih digital yang tersarung pada jari.

Sumber : tehtarikkaw

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini