[Terkini] Suami lsteri Akhirnya TampiI M0hon M4af Vide0 Kem̷aIang̷an Pemandu Iori.

PETALING JAYA – Sepasang suami lsteri menaf1kan bahawa mereka merupakan pera kam video kemaIangan membabitkan seorang pemandu lori yang terkena sera ngan jntung semasa mema.ndu di kawasan berhampiran KiIang Daikin, dekat sini semalam.

Ielaki tersebut yang merupakan pemilik akaun TikT0k mubarakkhan1535 dalam sebuah video yang baru dimu atnaik malam ini berkata, dia hanya memu atnaik semula vide0 berkenaan di akaun TikT0knya seIepas menerima vldeo itu melalui apIikasi WhatsApp.

“Video itu dihantar di dalam WhatsApp ‘group’, saya cuma upIoad (m.uat naik) semula sahaja. Saya tldak ada kena menge na dengan vide0 itu.

“Kereta yang diIanggar itu juga bu kan kereta saya, dengan su.ara dalam video itu memang tak sa.ma dengan suara lsteri saya,” katanya.

Sementara itu, lsteri kepada lelaki berkenaan turut meminta ma af kepada keluarga pemandu Iori terbabit serta mene.gaskan bahawa dia tldak mera kam video tersebut.

Video:

TerdahuIu, tuIar sebuah video berdurasi 48 saat mema parkan seorang wnita menu duh pemandu Iori terbabit m abuk seIepas meIanggar beberapa buah kenderaan di lokasi.

SaIah seorang rakan mngsa menerusi satu perk0ngsian kIip video di laman aplikasi TikTok dikenali Siva menjelaskan rakannya itu terk.ena sera ngan jntung dan sudah mninggaI dunia.

sumber: K! ONLINE / dbongkar

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini