Terkini Pernah Viral Mahu Hadiahkan Abang Viva 4×4,Sha Hassan Kongsi Pemilik Kereta Nombor Plat Istimewa

Sha Hassan merupakan pemilik empayar Shalicious sdn bhd juga merupakan seorang isteri dan ibu kepada seorang cahaya matanya iaitu rayyan. . Shalicious sdn bhd merupakan perniagaan kosmetik yang diusahakan oleh beliau dan suami sehingga menjadi terkenal di kalangan masyarakat.

Baru-baru ini kec0h dengan berita Sha Hassan ingin menhadiahkan ‘Abang Viva’ sebuah kereta kerana budi baiknya membantu m4ngsa banjir. Usaha Abang Viva tersebut mencvri perhatian ramai termasuklah Sha Hassan sendiri. Sha Hassan dengan ikhlas hati ingin menghadiahkan sebuah kereta. Difahamkan kereta yang ingin dihadiahkan ialah “4×4”.

Terbaru, sekali lagi mencvri perhatian ramai kerana Sha menghadiahkan ibunya sebuah kereta. Kereta mewah yang dihadiahkan tersebut merupakan Mercedes Benz. Tidak cukup dengan itu, nombor pendaftaran yang didaftarkan pada kereta tersebut merupakan nombor yang sangat istimewa. Nombor pendaftaran tersebut ialah ‘MDM 64’.

“Seorang wanita besi yang byk berkorban utk kami adik beradik. Dari sha kecik tak pernah tengok dia bergaya, beli pakaian cantik cantik untuk diri sendiri apatah lagi berhabis untuk kemewahan diri,

“Dia habiskan kehidupannya untuk bekerja & sedaya upaya membesarkan anak dengan sempurna,

“Hidupnya penuh duka berbanding suka. Awalnya diuji dengan kem4tian anak. Kemudian dtg pula ujian kem4tian suami dikala anak anak lain masih kecil,

“Diuji lagi kem4tian kedua orang tua. Tp sha xpernah tengok dia mengeluh, menangis didepan kami,

“Dialah idola & sumber kekuatan hidup sha. Apa sahaja yg korang tgk sha capai harini tak mungkin ada tanpa doa seorang ibu,

“Sekarang giliran sha memanjakan dia. Sedaya upaya sha cuba untuk buat dia happy di sisa sisa hidupnya,

“Sha doakan semua yg tengok ni jugak sempat bahagiakan kedua orang tua sebelum mereka menutup mata ”. katanya menerusi kapsyen di Instagram

Komen Netizen :

Usahawan Wanita Nak Hadiahkan Kereta
Terdahulu Sha Hassan tampil menjelaskan perkara yang sebenar selepas niat murninya untuk menolong Abang Viva mengundang kritikan orang ramai di laman sosial. Dipercayai, perkara itu tular apabila beberapa portal melaporkan pemberian kereta oleh usahawan itu ditolak kerana bertujuan untuk pemasaran semata-mata.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman sosial, Sha menjelaskan bahawa Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan, 29, tidak pernah menolak tawarannya itu malah memberitahu akan menghubunginya selepas selesai membantu m.angsa b.anjir di Pahang.

“Pada mulanya, saya hanya diamkan diri kerana tidak mahu keadaan bertambah t.eruk dan saya juga tidak memaksa Abang Viva untuk menerima pemberian saya itu. Dari awal niat saya ikhlas dan tidak lain tidak bukan untuk memberikan sumbangan demi memudahkan segala urusan untuk membantu lebih ramai orang. Malah Abang Viva pun tidak pernah tolak dan hanya menghantar mesej untuk menghubungi saya selepas ini,” katanya. Video : Klik link

Dalam pada itu, Sha turut memuat naik beberapa gambar serta sebuah video menunjukkan perjumpaannya bersama Abang Viva di sebuah restoran di Bangi, Selangor semalam. “Saya minta izin dengan abang Azwan untuk rakam video ini supaya dapat jelaskan kepada orang ramai yang membuat pelbagai andaian sebelum ini. Saya dan Abang Viva tidak ada m.asalah malah saya seronok dengar kisahnya yang menggalas tanggungjawab besar menjaga orang tuanya dan sekarang membantu orang ramai tanpa menghiraukan apa sahaja halangan,” ujarnya.

Sementara itu, Azwan melalui Live Facebook memberitahu akan menerima kereta pacuan empat roda daripada Sha minggu hadapan selepas beberapa urusan diselesaikan. Dia juga meminta orang ramai tidak lagi mengkritik Sha dan membuat pelbagai tdvhan

Sha bersama suaminya berjumpa dengan Abang Viva di Bangi, Selangor baru-baru ini.

Sumber : Instagram Sha Hassan / trendingsangat

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini