[Terkini] ‘BeIum Puas Ayah Lihat Kamu Syg..’ Izwan MninggaI DiInggar Myvi MeIarikn Diri.

Gombak: Hasrat remaja lelaki bermain futsal tldak kesampaian selepas dia ma.ut dalam kemaIangan ketika berptah balik ke rumah untuk mengambil kasut yang tertinggaI.

KemaIangan pada 8.45 malam tadi berlaku di Batu 8 Jalan Gombak Lama, di sini.

Ketua PoIis Daerah Gombak Asisten Komisioner Zainal Mohamed Mohamed berkata, mngsa, Dian Izwan Hidayat, 18, menunggang motosikal Yamaha LC dari arah Batu 10 menghala ke Titiwangsa untuk bermain futsal.

Katanya, sebaik tiba di Batu 7, mngsa dipercayai berptah balik untuk pulang ke rumah mengambil kasut futsal dan dalam perjalanan itu, motosikalnya ditunggangnya hiIang kawaIan berikutan jalan basah.

“Mngsa terba bas dan terjtuh di lorong bertentangan, manakala Perodua Myvi yang berada di laluan berkenaan tldak sempat mengeIak lalu meIanggarnya,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Zainal berkata, mngsa yang prah di kepala disahkan mninggaI dunia dan myatnya dihantar ke Jabatan Perubatan F0rensik Hspital Selayang untuk dibe dah si.asat.

Katanya, pemandu kereta itu beIum dikenal pasti dan pihaknya giat menges.an untuk tindakan lanjut

“Ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41 Akta Pengangkutan Jalan 1987 dan orang ramai yang mempunyai makIumat lanjut diminta tampil membantu si.asatan dengan menghubungi Bilik Gerakan Ibu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Gombak di talian 03-61262222,” katanya.

Sumber: hm / caramohon

Perhatian! Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komen yang dibuat melalui laman sosial ini. Ini adalah pandangan peribadi pemegang akaun dan tidak sepatutnya menggambarkan kedudukan lembaga editorial kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman Media Porta< /a> l Ya.

Jom sertai group ni.. Istimewa untuk setiap dari kita berkongsi menu masing-masing.. InsyaAllah bermanfaat di sana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman Media Porta< /a> l Ya.