Selepas 2 Hari Ditldurkan, Pelawak AIip Blg Too MninggaI Dunla Aklbat C0VlD 19.

Be.kas peserta Bintang Mencari Bintang, Alip Blg Too atau nama sebenarnya N0r AIif Bin Mokhtar telah menghmbuskan nfas terakhlrnya pada jam 4.04 petang aklbat C0VlD-19.

Berita pemerg1annya telah dikhabarkan menerusi perk0ngsian oleh Achey di a.kaun Instagram miliknya. Ucapan tkziah memenuhi ruangan komen yang rata-ratanya turut berdvka cita di atas kehiIangan itu.

Menurut ahli kumpulan B1g Too, Apit, mende.dahkan bahawa Allahyrham Alip telah ditldurkan sejak 21 Ogos yang lalu kerana arwh berada dalam keadaan krltikal.

Beberapa 0rgan arwh seperti buah plnggang dan p.aru-pa.ru telah terj.ejas truk, lebih-lebih lagi Alip sudah pun diIaporkan berada pada kategori 5 ketika itu.

Apit turut berkongsi perbualan terakhlr bersama arwh di akaun Instagramnya. SebeIum ini Apit juga telah mem.uat naik status keslhatan Alip sebeIum arwh prgi seIama-Iamanya.

Terdahulu, Alip dan Apit merupakan ahli kumpulan B1g Too yang telah bertanding dalam Bintang Mencari Bintang anjuran TV3 pada tahun 2013. Pelawak terkenal, Achey dan B0cik juga antara peserta yang turut sama bersa.ing di dalam program itu.

Salam tkziah. Al fatihah

sumber: dbongkar

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini