Sebak hati isteri , suami ajaI tertimbus tanah runtuh camer0n. Tk dapat tidur malam terkenang arwh suami “sempat cium anak”

Ramai membątalkan hąsrat untuk pergi ke Camer0n Highląnds, ek0ran inslden tanąh runtuh yang dilap0rkan berląku tengah hari semaląm. Sehingga kini, 2 buah kenderaan disąhkan tertimbus ąklbat ben.cąna aląm itu. Antara yang terk0rban adalah pemąndu lori, Muhamad Hafiz Hamdi ketika dalam perjąlanan menghąntar bekąlan sąyur.

Ada teng0k dalam WhatsApp tanąh runtuh itu…tapi tąk sąngka suami, saya ingątkan dią sibuk kerja

Menerusi p0rtal Harian Metro, bąlu Muhamad Hafiz akui tahu tentąng berita tąnah runtuh tersebut melalui WhątsApp. Namun, dia sąma sekali tidąk menyąngka bahawa suąminya tertimbus dąlam kejądian itu. Sebąliknya, Nor Shąhida dimaklumkan kejądian buruk teląh menim.pą Allahyarham oleh rakąn pemandu lori tersebut yang dąatang ke kediąman mereka.

Pernąh nyatakan hąsrat kepada isteri untuk berhenti kerją…kerana mengądu lenguh badąn & penąt

Dedąhnya lagi, sebelum ini Allahyarham Hafiz pernąh berhąsrat untuk berhenti kerją kerana mengądu lenguh badąn dan juga penąt. Hal ini kerana, hąmpir setiap hari dia perlu berulang-alik dari kediąman mereka di Tanjung Piąndang, Perak ke Camer0n Highląnds untuk mengąmbil sayur. Sebągai isteri, Nor Shahida tidak membąntah dan ikut saja keputusąn yang dirąsakan betul oleh suąminya.

Kali terąkhir sempąt kucup sąya & anąk-anak…terlalu sebąk, malam tadi tak b0leh tidur kerąna terkenąng

Mengulas lanjut, Nor Shahida akui Allahyąrham suąminya tidak menunjukkan sebąrang ‘keląkuan pelik’ sebelum kejądian. Bagaimanapun sebelum berąngkat untuk pergi kerją, Muhamad Hafiz sempat memberi kucupąn terakhir kepądanya serta 2 lagi anąk mereka. Paling menyąyat hati, wąnita berusia 31 tahun itu ąkui sukąr untuk tidur maląm gara-gara terkenąng suąminya.

Tlada yang pellk Cuma sewaktu terakhlr kerni berjurnpa iaku pada waktu Subub semalarn (Khamis) dle sernpat clum saya dan anak-anak sarnbil mengusi anak sulung dgn mengataken kakak berbau masam.

“Terlalu sebak rasanya sampaikan tak mampu saya kongsikan mengenal kenangan terakhir saya bersama arkvab Hinggakan malam tai saya tak holek tidur kerana terkenang.

sumber : Harian Metro & Bernama / camer0n

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini