Pelanggan Pesan Jangan Letak Sayur Dan Tak Nak Pedas, Lelaki Ini Tidak Berpuashati Sampai Dia Bebel Kongsi Rakaman Tunjuk Sekali Netizen Pakat Sekolahkan Dia

 


Tak dinafi.kan, ada dalam kalangan kita memang tidak mengg3mari makan sayuran.Namun begitu, adakah w4jar kita memaksa mereka berbuat demikian hanya kerana di dalamnya ter dapat pelbagai khasiat dan sememangnya bagus untuk kesihatan.

Peniaga berl3ter anak pelanggan tak makan sayur

Samalah peristiwa yang berlaku dalam vide0 di.muat naik oleh Ahmad.Suhaimi di laman Tkt0k ini yang menyaksikan resp0nnya apabila melihat pesanan pelanggannya.

Dalam video tersebut, dia membebel mempers0alkan permintaan pelanggan yang meminta agar mee sup yang dipesan tidak di.letak sayur.

Selain itu, pelanggan.nya juga berpesan agar mee tersebut tidak di.campur dengan cili kerana hidangan tersebut khusus untuk anaknya yang masih kecil.

‘Biar.lah anak dia’

Suhaimi beranggapan, ketika anak masih kecil lah perlu di.ajar makan sayur agar kelak mereka terbiasa.

Walau bagaimanapun, n3tizen menyelar tindakan pemilik akavn dengan menyatakan pendapat masing masing berhubung situasi tersebut.

Semen.tara itu, kaum ibu pula berpendapat perkara sebegitu sebenarnya tidak sepatutnya menjadi isu kerana semua bergantung kepada kemahuan anak-anak.

Bukan tidak paksa, tetapi ada dari kalangan anak kecil akan muntah apabila di.suruh makan sayur dan sikap itu berlanjutan hingga mereka dewasa.

SUMBER:Ahmad.Suhaimi Via Redaksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *