NETIZEN LUAH RASA SEDIH BILAMAKCIK INI MENANGIS SELEPAS DIJATUHKAN HVKUMAN M4TI. INI KATA KATA MAKCIK ITU KETIKA DIBAWA P0LIS

Tular sebuah video seorang ibu tunggal yang menyara sembilan orang anak meraung apabila didapati dijatuhkan huku.man ma.ti oleh mahkamah kerana mengedar da.dah jenis sya.bu semalam.

Menerusi perkongsian video oleh seehuadaily di laman aplikasi TikTok, wanita berusia 50-an itu meraung sambil dibawa oleh pihak polis selepas mendengar huku.man yang diterima buat dirinya.

INI KATA KATA MAKCIK YANG MENYENTUH PERASAAN NETIZEN

Berdasarkan video berdurasi satu minit dua saat oleh seehuadaily di TikTok, jelas kedengaran wanita tersebut yang juga seorang nelayan bertanya siapakah yang akan menjaga anak-anaknya apabila dia dijatuhkan huku.man ma.ti.

Menurut laman Twitter AADK Besut, ibu tunggal itu dijatuhi huku.man ma.ti manda.tori miliki kerana mengedar da.dah oleh Mahkamah Tinggi Tawau pada 15 Oktober lalu.

Dia didapati bersalah mengedar da.dah tiga tahun lalu.

Susulan perkongsian video itu, rata-rata orang ramai telah meninggalkan pelbagai komen.

Antaranya mahu kejadian itu dijadikan sebagai ikhtibar kepada orang ramai yang berniat mahu melakukan sesuatu perkara.

“Semoga dipermudahkan segala urusan mak cik, mungkin dia tersilap langkah tapi saya tetap mendoakan yang baik-baik sahaja,” kata morez.65.

KOMEN NETIZEN

“Masih ada lagi peluang untUK ketepikan hukuman gantung tu.. Bawa kes ke mahkamah rayuan”

“Sedih juga tngok…..lagi sedih tngok anak2 muda yg rosak kerna benda ni”

“Aku cuma terfikir.. kalau dia kaya macam tokey dadah yang tak pernah dengar terima hukuman.. walaupun rampasan bertan tan..tentu dia tak ke tali gantung..harap pengeluar digantung”

Sumber : Kosmo Online! / awatttsyeikhh

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini