“Mana dia belajar ni!” -[Vide0] Budak Berlakon Pengs4n Sebab T4kut Kena M4rah Buat Netizen Berdekah

Budak-budak, dari dorang kecil lagi dah pandai buat pelbagai helah dan kadang-kadang tu perbuatan dorang lagi bijak dari kita yang dewasa ni.

Antara benda yang budak-budak selalu buat bila dah buat salah dan t4kut kena m4rah, dorang akan terus men4ngis tak ingat dunia walaupun belum sempat kena m4rah. Baik aku n4ngis dulu sebelum kena m4rah.

Tapi bagi budak berusia setahun sembilan bulan ni lain pulak ceritanya!

Nak elak kena m4rah punya pasal…

Baru-baru ini, seorang ibu telah memuat naik video ke TikTok menunjukkan anaknya yang sedang berdiri dan lemahkan badan sambil tutup mata.

Rupanya, budak ni pura-pura pengs4nkan diri sebab nak elak dari kena m4rah dengan ibunya. Amboi 5 bintang lakonan kau dikkk!

Korang tengok je lah video dekat bawah ni, budak ni steady je pejamkan mata macam betul-betul pengs4n sampai orang kena tahan kepala dan dukung dia.

@adilaariffin

Budak lain kena marah nangis , anak aku kena marah buat buat pengsan HAHAHAHA . #fyp #foryoupage

♬ bunyi asal – ᴅ ɪ ʟ ᴀ – ᴅ ɪ ʟ ᴀ

Video yang dimuat naik oleh @adilaariffin ini telah pun mendapat tontonan sebanyak lebih 300k dan rata-rata netizen memang impress dengan kecerdikan kanak-kanak ini berlakon. Level Haji B4khil ni suka ‘purak-purak pengs4n’.

Hahaha, ni kalau dah besar tak jadi pelakon ni tak tahu lah…

Komen netizen:

Sumber: Lobak Merah / sinarviral

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini