“Mana Ayah Ni…”- Anak Syurga Naz4k Tunggu Ayah, Hembuskan Nafas Terakhir Tanpa Ayah Buat Ramai PiIu

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh sang ibu di aplikasi Tiktok mengenai satu peristiwa yang menyedlhkan di sebuah h0spital. Peristiwa yang meny4yat hati para netlzen ini berlaku apabila seorang kanak kanak perlu ditidurkan buat selama lamanya tapi masih menunggu ketiban seorang ayah semasa dalam keadaan yang sangat n4zak. Hanya dibekalkan doa dari si ibu yang cukup tabah menyakslkan k3$akltan yang dirasai oleh anaknya, beliau cuba menenangkan anaknya sebaik mungkin..

Difahamkan, anak syurga itu dimasukkan ke dalam w4d kerana menghldap satu penyaklt. Penyaklt yang dihadapi oleh anak syurga tersebut semakin berlarutan sehinggakan si cil!k itu perlu dipasangkan okslgen untuk bernafas. Walaupun dalam keadaan yang sangat tenat, rlak wajak anak syurga tersebut sungguh menyedlhkan kerana dia seperti sedang menunggu kehadiran ayahnya di sisi untuk terus kuat bers4m4nya. Rakaman yang berlatar suarakan suara si ibu yang menahan seb4k sambil menenangkan anaknya itu mseolah olah si anak mengerti akan percakapan si ibu dan ini sangat menyentvh hati para netlzen..

Video penuh boleh ditonton di:


Pelbagai komen dan reaksl diberikan seperti :

@w.norli:allahuakhbar siannya ..xkan senang hidup ayahnya buat ank camni

@Penat la mcm nie :Mne ayah dia? Ape yg dh jadi? Pls la aku x leh do psal bdk2 nie

@Ude Ahmad Ammy:Allahuakbar, dri jelingan dia tu nmpk sgt pandangan terkilan nye.. Al fatihah anak syurga.. sed1h pulk aq rasa kan.. smpi hati nye bapa nye..

@Eydaarif83:trlalu keras hati seorg ayah tak DTG untuk menjenguk ank yg tlalu merindukan dia..Alfatihah adik Darwish…

@Siti Marwiya Idri609:Kerasnya hati sorg Ddy..Allah tk sanggup sy dgr sora bby..tersentuh naluri keibuan sy..al fatihah ank syurga

@Zack arjuna:Allahuakbar mata ayah masuk habuk .sabarlah ibu .relakan ibu .ayah pun kehilangan anak umur 4 tahun .Allah sayangkan anak awk .sabar ya ibu . Allahukb

@VALARMATHI @7:sedlhnyaaaaa you are in better place little champ..rasa mcm kehilangan anak sendiri..why why…so sad for this little boy

Dalam pada itu, lebih meny4yat hati, seorang ayah tidak hadir ketika si anak menginginkan kasih dari ayah sebelum menghembvskan nafas terakhlr membuatkan kisah si anak syurga menjadi begitu sedlh. Pvnca ketidakhadiran si ayah dikatakan hasil buatan orang sehinggakan beliau lupa akan keluarga kecil tersebut.k3$ahihan untuk menjelaskan lagi terperinci juga masih tidak diketahui oleh si ibu.

Sumber:TiktokVia metro rimbabara / jutawan

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.