“Main Pistol Temb4k” – Gelagat Abang Us1k Adik Baru Lepas Sun4t Ini Bikin Semua Cvak

Setiap kanak-kanak lelaki Islam akan mengalami ‘ksakitan’ sun4t

Perkara itu telah diwajibkan dan seelok-eloknya mereka disunat semasa kecil lagi. Sememangnya, pengalaman sunat pasti sukar dilupakan kerana mereka terpaksa menahan sak1t.

Sama seperti video yang tular baru-baru ini di TikTok apabila seorang budak lelaki yang baru sunat mnang1s kerana dius1k abangnya telah mencvri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

ajibgrill Puas hati aku 🤣 #fyp #nerf #sunat ♬ original sound – Mi’ami

Tengah tahan sak1t sunat, sekali abang pula kuat mngus1k

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang lelaki sedang mengisi pelvru ke dalam p1stol mainan dan diacukan ke arah adiknya.

Apa yang membuatkan situasi jadi lebih c3mas adalah dia mngacukan p1stol ke arah adiknya yang baru lepas sun4t. Adiknya mnjerit ketakvtan sehingga dia menangis pada akhir video. Mujur, abangnya hanya bermain-main saja.

Lihat video sambungan itu di bawah:

ajibgrill Reply to jrdin2020 Dia sanggup nangis daripada cakap “Abg Ajib hensem” #sunat #nerf #fyp ♬ original sound – ajibgrill

“Nanti abang kahwin dia balas balik kat anak abang” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 1.8M tontonan, 201K tanda suka dan 2K komen di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan reaksi masing-masing di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Hm.. buat perangai betul si abang. Kesian adik dia menang1s dah tu :’)

Sumber : Sayseismik / kopikawnetwork

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini