‘Luluh Hati Saya…’ Abang Macam Tak Percaya Adik Ditemui Menlnggal Dunia Ditembak Tepi Jalan.

TERENGGANU – Kuala Terengganu, “Sebagai abang, saya sangat sedih dan sangat terkejut dengan apa yang berlaku kepada adik saya dan harap si peIaku dit4ngkap untuk keadilan kepada arw4h,” kata Mohd Laisani Dollah.

Mohd Laisani, 52 tahun, adalah abang kepada Allahyrham Mohd Tarmimi, 41 tahun, yang m4ut ditembak dalam kejadlan di tepi jalan Kampung Pasir Tinggi, Hulu Terengganu, awal pagi hari ini.

Menurut Mohd Laisani, dia menerima panggilan daripada pihak p0lis pada 11 pagi memaklumkan adiknya itu menlnggal dunia dan perlu membuat pengec4man.

“Memang terkejut apabila dapat tahu sebab dia sihat dan ketika itu, saya tidak tahu lagi sebab kematlannya.

“Namun panggilan kedua diterima kira-kira satu jam kemudian, baru saya tahu adik m4ti ditembak.

“Ketika itu, saya masih tidak percaya sebab tiada pengecaman lagi dan bila buat (pengec4man), memang adik saya,” katanya ketika ditemui Unit Forens1k Hspital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), di sini, hari ini.

Mohd Laisani berharap p0lis dapat menjalankan slasatan telus sehingga pelaku dit4ngkap untuk keadilan adiknya yang sudah berkahwin dan mempunyai 5 anak.

Menurutnya, jen4zah adiknya itu akan dikebvmikan di Tanah Perkbuuran Islam Felda Jerangau Barat, HuIu Terengganu malam ini.

Terdahulu, portal berita NSTP melap0rkan seorang lelaki m4ti ditem bak dalam kejadian di tepi jalan Kampung Pasir Tinggi pada pukul 2.30 pagi, hari ini.

Mngsa yang berumur awal 40-an itu disahkan menlnggaI dunia di Klinik Kesihatan Bukit Payung, Marang.

Sama-sama kita sedekahkan A-Fatihah.

Sumber Hm / metroarticles

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.