Lelaki Ketawa Lepas Berjaya Tolak Monyet Dalam Kolam Dapat Balasan Serta Merta.

Seorang Pelancong Lelaki Ketawa Selepas Sengaja Tolak Monyet Ke Dalam Kolam, Pelancong Lelaki Dapat Balasan Serta Merta Apabila Diserang Monyet itu Dengan Rakan-rakannya Sekali.

Seorang pelancong lelaki telah dirakam dengan sengaja menolak seekor monyet ke dalam sebuah kolam. Monyet itu sebenarnya tidak mengganggu sesiapapun dan hanya membuat halnya sendiri namun ada juga orang yang tidak puas hati denganya.

Binatang primat itu menjadi mangsa apabila lelaki terbabit, dipercayai seorang pelancong telah menolaknya ke dalam kolam. Lelaki itu kemudian ketawa. Namun, kemudiannya mamalia tersebut keluar dari kolam dan terus menyerang lelaki terbabit.

Monyet tersebut mungkin bengang dan marah dan terus mengejarnya serta mencakar seluruh muka dan tangan lelaki itu. Kejadian terbabit dirakamkan di kuil Xitian, China.

Selepas keluar dari kolam, monyet tersebut terus mengejar lelaki yang menolaknya. Mana nak lari!

Sebenarnya monyet itu tidak menganggu sesiapapun sebaliknya ia membuat hal sendiri. Namun pelancong lelaki itu dilihat sengaja nak cari nahas.

Pelancong lain yang ada di situ ketawa melihat gelagat monyet terbabit mengejar lelaki berkenaan. Lebih memburukkan lagi keadaan apabila situasi jadi bertambah kelam kabut apabila monyet-monyet lain turut membantu `rakan’ mereka yang teraniaya itu.

Memang betullah orang kata, tak ada hal tapi sengaja cari pasal, kan dah mendapat. Kejadian ini sudah pasti akan memberikan pengajaran berguna kepada lelaki itu supaya jangan cari pasal dengan monyet dan juga mana-mana haiwan yang lain.

Perhatian! Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komen yang dibuat melalui laman sosial ini. Ini adalah pandangan peribadi pemegang akaun dan tidak sepatutnya menggambarkan kedudukan lembaga editorial kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman Media Porta< /a> l Ya.

Jom sertai group ni.. Istimewa untuk setiap dari kita berkongsi menu masing-masing.. InsyaAllah bermanfaat di sana.. TQ
Mahu Sertai –> Klik Di Sini

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman Media Porta< /a> l Ya.