Kucing Dibawa Beli Makanan Sendiri, “Eh2 Pndainya Siap Tnjuk Lg Yg Mana”

Mempunyai kucing sebagai haiwan peliharaan sememangnya akan membuatkan kehidupan lebih seronok dan bermakna. Hidupan ini juga cukup terkenal dengan kecomelan dan sesetengah darinya bijak serta seakan faham apa yang diperkatakan manusia.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan seekor kucing di sebuah kedai barang keperluan telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian itu kelihatan seorang lelaki seakan sedang bercakap dengan kucing ini.

Haiwan comel ini kemudiannya menunjukkan makanan yang dimahukan kepada lelaki itu. Pemuda dalam rakaman ini mengambil apa yang ditunjukkan. Keistimewaan kucing tersebut yang boleh memilih makanan sendiri membuatkan ramai terhibur menyaksikannya.

Berikut adalah perkongsian rakaman kucing dibawa beli makanan sendiri yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun

Perkongsian rakaman kucing dibawa beli makanan sendiri ini telah meraih lebih 600 ribu tontonan dan 49 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Hahaha..Bijak..Untung ler dapat ikut shopping”

KOMEN NETIZEN:

Kucing Dibawa Beli Makanan 5

“Dah kenapa kucing orang pandai. Kucing aku tak dengar cakap. Yang dia pandai bila aku nak kiss dia tahan tangan dia..”

Kucing Dibawa Beli Makanan 4

“Hmmm ok lah tu kucing aku jenis tikus agaknya sebab ayam ngan daging pun die tak makan”

Kucing Dibawa Beli Makanan 3

“Kucing semua orang pandai, kucing aku pandai bising bila nak minta makan”

Kucing Dibawa Beli Makanan 2

“Eh2 pandainya siap tunjuk lagi yang mana dia nak”

Kucing Dibawa Beli Makanan 1

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.