Kini Hanya TinggaI Baju BAYl, lsteri Menyusul Menemani Ank Syurga Mereka

Kuala Lumpur : Beberapa minggu lalu dia diduga kehil4ngan cahaya mata nya selepas isteri tersayang disahkan p0sitif C19 dan b4yi perempuan mereka terpaksa diIahirkan secara pembed4han dan smalam sekali lagi beliau di uji dengan berita pemerg1an isteri tersayang buat selamanya lamanya selepas bert4rung ny4wa akibat C19.

Apa yang dilalui Arwh Puan Atikah seperti insan insan lain yang telah dider1tai akibat jngkitan C19, arwh sempat menulis keadaan terkini dirinya dilaman sosialnya sbelum ditdurkan.

Sempat melihat baju baju untuk b4by nya melalui video call sebelum ditidurkan dan sempat membuat panggilan v1deo dengan suami tersayang juga.

Sehingga lah hari ke 17 isteri telah dijemput ilahi selepas kesihatan semakin mer0sot dan paras 0ksigen semakin rendah sehingga lah jumaat pukul 10 malam isteri tersayang pergi buat selamanya.

Hanya Allah yang tahu bertapa beratnya ujian buat En Zul Fakhar sekeluarga dan hanya kepada Allah jua kami serahkan segalanya agar dipermudahkan urusan dan diberikan kekuatan kepada beliau.

Semoga isteri beliau Atikah Aziz tenang disana, Allah sayangkan arwh , sbb Tu Allah pilih arwh utk lawan ujiannya, arwh sangat baik orangnya, Tak pernah mengeluh, tak pernah berkira, suka tolong orang, mudah baso tolong sain².. dia lah BIDADARI SYURGA.

Arwh seorang yg kuat Iawan vrus C19 ketika meng4ndung, sanggup serah diri ke Hospital utk selamatkan b4by dalam kandugan dan sanggup ambil kputusan ditdurkan utk beberapa hari dan dikluarkan b4by.

Tapi baby hanya mampu bertahan selama 3 / 4 hari sahaja , Allah sayagkan baby (Allahuakbar), Si ibu masih dalam keadaan tdak sedar selama 16/17hari.

Akhirnya Si Ibu tdak mampu bertahan utk lawan virus c19 lagi Dan mghembus n4fas terakhir pada malam ni hari JUMAAT pukul 10pm sebntar td (Al fatihah) .

InsyaAllah syurga menanti mu , M4ti mu M4ti sy4hid, Bahagialah bermainlah bersama anak syurga mu disana, Allah sayangkan kamu berdua , Allah satukan kamu berdua disana bahagia lah , damailah disana bersama sang anak syurga Al fatihah.

Utk suami arwh Zul Fakhar semoga tabah , redha dan kuat semangat dengan pmergian isteri tercinta dan juga anak syurga Untuk kedua dua keluarga moga diberi ketabahan. Al fatihah.

sumber: imediaviral

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini