King of malaysian road di scotland, Seronok, katanya hilang r1ndu”

“Seronok, katanya hilang r1ndu” – Pelajar Malaysia Teruja Terjumpa Myvi Dekat Scotland

Malah, memang kereta ini juga boleh dianggap juga sebagai satu simbolik kereta paling terkenal di Malaysia, harga mampu milik yang mempunyai sisi luas.

Kereta Myvi memang dah sinonim dengan ‘kerenahnya’ di atas jalan raya ni, sampai orang rami menggelarkan model kereta ini sebagai King of Road.

Rindu kereta dekat Malaysia

Ia dikongsikan oleh individu yang dikhabarkan ibu kepada pelajar tersebut, Mahziah Ramly. Gambar yang menunjukkan anaknya bersama rakannya dengan Myvi hijau keluaran tahun 2005 itu, dikongsikan di saru group MYVI CLUB MALAYSIA.

Anak saya yg study di Edinburgh hantar gambar ni. Seronok katanya hilang r1ndu pada kereta myvinya yg warna biru kat Malaysia bila lihat ada myvi ni di Scotland.”

Baru-baru ini, kereta Myvi sekali lagi menjadi tumpuan rakyat Malaysia apabila ada pelajar sini terjumpa kereta tersebut di Scotland.

Sudah semestinya ia menjadi tumpuan netizen apabila melihat Myvi ada di luar negara. Malah, ada juga netizen yang komen mereka mempunyai pengalaman lebih kurang sama apabila ternampak kereta Proton di Australia.

Menuruth Mahziah, gambar itu diambil kerana anaknya juga memiliki kereta jenis yang sama di Malaysia dan akui rasa r1ndu.

Agak-agak kat Scotland dia King tak?

Sumber: LobakMerah / sahabatsurgaku

Perhatian! Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ini adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya mencerminkan pendirian lembaga editorial kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri

Selepas membaca, jangan lupa like, komen dan kongsi halaman Media Porta l Ya.

Jom join group ni.. Khas untuk kita share menu masing-masing.. insyaAllah bermanfaat di sana.. TQ
Nak Sertai –> Klik Di Sini

Selepas membaca, jangan lupa like, komen dan kongsi halaman Media Porta l Ya.