Kanak-Kanak Tengok Lembu Makan, Siap Cuba Makan Sekali Bikin Panik..Bijak betul adik ini

 


Kanak-kanak biasanya memang mudah terpengaruh dengan keadaan di sekeliling dan cepat belajar daripadanya. Sama macam situasi yang dikongsikan ini apabila seorang kanak-kanak mengejutkan orang sekeliling dengan mencuba makanan yang diberikan kepada lembu ini.

Semuanya gara-gara dia terpengaruh melihat lembu itu yang sedang asyik makan di situ. Video tersebut juga turut tular dikongsikan apabila ianya meraih lebih dari sejuta tontonan setakat ini. Malah netizen turut sama terhibur melihat gelagat selamba kanak-kanak ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kanak-kanak perempuan itu sedang melihat seekor lembu diberi makanan khas untuknya. Sebaik sahaja lelaki itu menuang makan ke dalam bekas tersebut, lembu itu terus menikmati makanan yang diberikan.

Tidak lama kemudian, kanak-kanak itu mula menghampiri lembu tersebut dan memasukkan tangannya ke dalam bekas makanan itu. Dalam hanya beberapa saat, kanak-kanak itu cuba memasukkan makanan itu ke dalam mulutnya pula.

Melihatkan gelagatnya ini, lelaki tersebut dengan pantas segera berlari dan menghentikannya. Lebih melucukan, aksinya yang begitu pantas seperti seorang ninja itu turut mencuit hati netizen. Malah ada yang menganggap mungkin juga lelaki itu panik dengan apa yang berlaku.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat selamba kanak-kanak itu yang ingin mencuba makanan yang diberikan kepada lembu itu. Ada juga netizen yang memuji kepantasan lelaki itu dalam menyelamatkan keadaan.

“Macam ninja pak dia datang…”

“Budak-budak memang laju depa buat kerja.”

“Terus jadi superhero brader tu.”

“Lembu pun baik je tak larang pun budak tu makan…”

SUMBER ;tik tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *