“Idea Terbaik” – Pengantin Bagi Hadiah Doorgift Isi Sayur-Sayuran Buat Ramai Teruja

Menjadi satu kebiasaan bila majlis perkahwinan ada menyediakan cenderahati buat tetamu yang hadir. Antara doorgift yang biasanya disediakan adalah makanan ringan, roti, buku Yassin dan pelbagai lagi.

Namun satu majlis kahwin dalam rakaman ini menyediakan doorgift sayur-sayuran telah mencuri perhatian warganet. Dalam perkongsian itu kelihatan pelbagai sayur-sayuran dipek dalam beg kertas dan diletakkan di atas meja bersedia untuk diagihkan kepada tetamu.

Perkongsian rakaman pemberian doorgift sayur-sayuran ini telah membuatkan ramai memujinya dan memberikan idea kepada mereka yang bakal mengadakan majlis nanti. Berikut adalah perkongsian rakaman majlis kahwin beri doorgift sayur-sayuran ini:

Menarik ya idea memberikan sayuran sebagai cenderahati pada tetamu ini! Perkongsian rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun megat_maxx56 ini telah meraih lebih 700 ribu tontonan dan 37 ribu likes.

Rata-rata warganet memuji idea yang diberikan oleh pemilik akaun berkenaan dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen perkongsian tersebut seperti berikut:

“Wah ni memang rare. Aku suka macam ni”

Doorgift Sayur-sayuran 5

“Bagusnya sayur pun mahal sekarang ni. Terbaik tuan rumah”

Doorgift Sayur-sayuran 4

“Ok gak buat cam tu tak membazir kalau dah banyak tanam”

Doorgift Sayur-sayuran 3

“Pelamin pun bertemakan taman hijau”

cenderamata

“Bagus dari merapu lepas tu orang buang je. Elok macam ni boleh masak atau bagi makanan yang orang boleh makan..Tak membazir”

Doorgift Sayur-sayuran 1

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.