“Bila Kau Lama Tak Lepak” – Lelaki ini Teruja Boleh Dine-In Siap Menangls Dapat Minum Teh Tarik Mamak

Pandemlk C0vldl9 di negara telah memaksa kita semua untuk hidup dengan norma baharu

Bukan saja di Malaysia, tetapi w4bak berbahaya ini juga telah merebak di seluruh dunia. Disebabkan itu, adalah amat penting untuk kita semua menjaga keselamatan diri masing contohnya seperti pengambilan vaksln.

Kesan daripada Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) juga telah menyebabkan banyak kedai ‘gulung tikar’ kerana tiada pendapatan dan tidak mampu untuk membayar sewa.

Tetapi, baru-baru ini kerajaan telah pun mengumumkan kedai makan kini boleh dimakan secara dine-in khas untuk individu yang sudah lengkap dua d0s vaksln.

Sama seperti video yang tular di TlkT0k ini apabila seorang lelaki menangis kerana akhirnya dapat lepak di kedai mamak telah menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

http://transformasi.pw/wp-content/uploads/2021/08/IMG_7226.mp4?_=1

Teruja akhirnya dapat dine-in sambil minum teh tarik dekat kedai mamak

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang lelaki sedang bersama beberapa orang lagi rakannya di sebuah restoran mamak.

Dia kemudian meminum air teh tarik yang telah dipesannya. Sebaik saja meminumnya, dia mula menangis membuatkan rakannya bertanya mengapa dia sedih.

Dia menjawab “Minum dekat kedai, lama tak lepak mamak”.

Situasi itu membuatkan si rakan memujuknya dan mengajaknya untuk minum bersama. Walaupun reaksinya dilihat seperti lakonan tetapi ia memang dapat dirasai ramai.

Alahai, sedih pula tengok dia. Rindu betul nak lepak mamak dengan kawan-kawan

Sumber : says / transformasi

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini