“Alahai comel je pakai kasut ” – Gelagat ayam pakai kasut cvri perhatian ramai

 


Setiap hari banyak karenah haiwan seperti kucing yang dikongsikan di laman aplikasi media sosial seperti laman Instagram atau laman Tik Tok. Pelbagai cerita menarik yang membuatkan ramai yang suka menonton karenah haiwan yang comel dan manja ini.

Hampir setiap hari banyak gelagat haiwan yang mencuit hati telah dimuatnaik di pelbagai media sosial untuk menjadi menjadi hiburan kepada peminat haiwan yang suke menonton telatah lucu setiap haiwan yang telah dimuatnaik itu.

Tidak terkecuali juga mengenai seekor ayam. Ayan juga tidak terkecuali untuk menjadi topik yang menarik perhatian ramai untuk menontonnya, tambah lagi jika ayam itu lain dari yang lain. Lain yang dimaksudkan itu adalah ayam sedang memakai kasut.

Pernahkah anda melihat seekor ayam yang memakai kasut, rasanya tidak pernah kerana fitrah hidup seekor ayam ini adalah berkaki ayam iaitu tidak memakai kasut tetapi keunikan video yang dimuatnaik di instagram reel memaparkan seekor ayam memakai kasut itu menarik perhatian warganet.

VIDEO KLIK DISINI

Apabila dilihat pada ruangan komen pula, rata-rata warganet tergelak melihat ayam berkasut pula dan bukan lagi berkaki ayam iaitu peribahasa untuk tidak memakai kasut.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *