ꜱᴜᴀᴍɪ ɪꜱᴛᴇʀɪ ᴅɪᴛɪᴅᴜʀᴋᴀɴ… ꜱᴜᴀᴍɪ ᴍᴇɴɪɴɢɢᴀʟ ᴅᴜɴɪᴀ ᴅᴀʜᴜʟᴜ ᴅᴀɴ ᴋᴇᴍᴜᴅɪᴀɴ ᴅɪɪᴋᴜᴛɪ ᴏʟᴇʜ ɪꜱᴛᴇʀɪ.ᴀɴᴀᴋ ʙᴀʀᴜ ʙᴇʀᴜꜱɪᴀ 2 ᴛᴀʜᴜɴ

Inna lillahi wa inna ilaihi roji’un..
Sedihnya bila baca… Suami isteri ditidurkan… Suami meninggal dunia dahulu dan kemudian diikuti oleh isteri…anak baru berusia 2 tahun..

Allahuakbar. Allahuakbar. Allahuakbar.

Innalillahiwainnailaihirojiun…
‎إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

Sedih. Sedih sangat! Beberapa hari ni aku mmg terkesan betul dgn berita kematian Siti Sarah. Then dapat tau kawan aku Rien Rieyana dan suami dia ditidurkan pada hari yg sama 3 hari yg lepas. Dan semalam suami dia dijemput Allah. Aku tanya dgn suami aku,mcm mana bila rieen bangun nt dan dapat berita tentang suami dia. Sedihnyaaaa..

Tapi harini dia pergi menyusul. Tinggalkan dunia ni. Tinggalkan anak dia yg masih kecil,berumur 2 tahun. Masa dia tau dia pregnant dia happy sgt sbb dah lama dia tggu. Tapi harini dia tinggalkan Naura. Ya Allah. Kau jagalah puterinya. Semoga dia menjadi anak yg solehah yg membawa ibu bapanya ke syurga Mu.

Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..

‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

‎ ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

sumber: Dari FB Shakinah Sf / topnewsdaily24

Perhatian! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini