ʙᴇʀᴀᴋʜɪʀ ᴛᴜɢᴀꜱᴍᴜ ᴅɪ ᴋᴋᴍ ᴀꜰɪQ..’ ꜱᴜᴀᴍɪ ᴍɴɪɴɢɢᴀɪ ᴛᴇʀᴊᴛᴜʜ ᴋᴛɪᴋᴀ ꜱᴅᴀɴɢ ᴍɴɢᴀᴍʙɪɪ ᴡᴜᴅᴜᴋ.

Kuala Lumpur : Seorang Pembantu Tadbir Cawangan Pengurusan Hasil Ibu Pejabat Kementerian Kesi.hatan Malaysia mninggaI dunia seIepas di rwat di Hspital.

Melalui perk0ngsian Menteri Kesih.atan Yb Khairi Jamaluddin dilaman facebooknya menzahirkan Ucapan Takziah buat keluarga Mohd Afiq Mohammad Jaafar yang mninggaI dunia.

Dikhabarkan punca kema.tian disebabkan penda.rahan yang banyak aklbat terjtuh ketika sdang mengambil wuduk. Allahyrham disahkan mninggaI dunia ketika menerima rwatan kecem.asan di Hspital.

Sbak Iuahan rakan rakan dan keluarga tersayang pemerg1annya secara mengjut. Allahyrham mninggaIkan isteri dan anak yang masih kecil.

lnnalillahiwainnailaihirajiun, Dapat berita du.kacita,Jiran sy Fazlinda kehiIangan suaminya siang tadi, Arwh mninggaI kerana berlaku byk pendar.ahan, terjtuh ketika mengambil air wudhuk.

Salam Tkziah, buat Fazlinda dan Keluarga Al Fatihah buat Mohd Afiq Bin Mohamad Jaafar. – Fairus Sari.

lnnalillahi wa inna ilaihi rajiun, Salam tkziah buat kakak ku Fazlinda sekeluarga atas pemerg1an suaminya petang smlm, alhamdulillah urusan pengebu.mian pagi tdi dipermudahkn dan berjalan dengan lancar.

Pemerg1an yg begitu tdk disngka, arwh prgi mninggaIkan seorang isteri dan ank yg masih kecil sbaya ank sy, tk Sngka apek kau prgi secepat ini,smlm aku jmpe kau kat kece.masan kau boleh bercakap dgn aku “aku ok jgn r.isau”tkpe la apek Allah lebih sayang kan kau.

Semoga isteri Allahyrham Afiq tabah. yang maha esa lebih sayangkan arwh suaminya. Prgi disaat ingin menunaikan solat terjtuh ketika ingin mengambil wuduk. Al fatihah.

Sumber:mt,dbngkar / updateinside

PERHATIAN! Pihak Infomanafaat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini